Titkos Szállodai Receptek

Rózsa Sándor, a Hotel Aquamarin mesterszakácsa örvendezetett meg bennünket receptjével

Az Oxigén Hotel chefje, Kiss László osztotta meg velünk rose kacsamell receptjét.

A zalakarosi Hotel MenDan chefje, Czimondor László fedi fel előttünk a zalai dödölle elkészítésének titkát. 

A Hotel Karos**** chefjétől, Bai Tamástól kaptuk a következő receptet.

A balatonfüredi Hotel Silver**** chefje, Lajos András  árulta el a fenti receptet.

Gonda Attila, olimpiai és világbajnok mesterszakács, a Hotel Silver**** superior Hajdúszoboszló bocsátotta rendelkezésünkre brokkoli krémlevesük receptjét.

A "Fogadó az Öregpréshez" chefjétől, Jancsek Pétertől érkezett a fenti recept.

Az Erzsébet Park Hotel chefje, Seres Attila örvendeztetett meg minket újabb titkos receptjével. 

Az Erzsébet Park Hotel chefje, Seres Attila osztotta meg velünk receptjét.

  • 12.500,- Ft / fő / éj Valentin Nap Hajduszoboszló - Hotel Silver ****

  • 37 800 Ft / fő / 4 éj -től Téli Varázs 3=4 Sopron - Hotel Fagus ****

  • 12.900 Ft -tól / fő / éj Farsang a Dupla KáVéval Hajduszoboszló - Hotel Silver ****

  • 26 900 Ft / fő / 2éj -től Pihenés teljes ellátással Sopron - Hotel Fagus ****